ntech logo design
TjenesterProsjekterKontakt

Personvern

Hva inneholder denne erklæringen?

Tenk Byrå (“vi”) er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen forklarer vi derfor hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern. Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan for eksempel være navn og kontaktinformasjon, kjøpshistorikk eller informasjon om interesser. Bruk av personopplysninger må følge personopplysningsloven. Vi, som behandlingsansvarlig, vil sørge for at vi bruker personopplysninger om deg i samsvar med lovens regler.

Når samler vi inn personopplysninger?

Vi behandler i hovedsak opplysninger om deg i følgende tilfeller:
- Du besøker vår hjemmeside tenkbyra.no
- Du fyller ut et av våre kontaktskjemaer.
- Kontaktpersoner hos våre leverandører, samarbeidspartnere og kunder.

Innhenting av personopplysninger

Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. En informasjonskapsel er en fil som lagres i din nettleser og som gjør at nettsiden kjenner igjen nettleseren fra gang til gang. Vi bruker også informasjonskapslene for å spore brukernes trender og mønster, og for å bedre kunne forstå og forbedre nettstedet. En informasjonskapsel inneholder ingen personlig informasjon, og kan derfor ikke benyttes til å identifisere brukeren.

Informasjonskapsler vi bruker:

Google:
* _ga – Benyttes til å skille mellom brukere. Utløpstid 2 år.
* _gid – Benyttes til å skille mellom brukere. Utløpstid 24 timer.
* _gat – Benyttes til å vurdere forespørselsrate. Utløpstid 10 minutter.

Facebook:
* Fr – Kryptert Facebook ID og nettleser ID. Utløptid 3 måneder.
* _Fbp – Markedsføring. Utløptid 3 måneders

Samtykke i bruk av informasjonskapsler

I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser. Dersom du ikke ønsker at det lagres cookies, kan du endre innstillingene i nettleseren. Mer informasjon om hvordan du utfører dette finner du på Nettvetts nettsider. Du kan også slette eksisterende cookies. Dersom du velger å slette eller ikke akseptere cookies kan du oppleve redusert funksjonalitet på enkelte nettsteder.

Utlevering av personopplysninger

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det. For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen utleveres nødvendige opplysninger til våre samarbeidspartnere.

Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. For å sikre at personopplysninger utleveres til rett person, kan vi stille krav om at begjæring om innsyn skjer skriftlig eller at identitet verifiseres på annen måte. Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Sletting av personopplysninger

Opplysninger som ikke lenger er nødvendig for det formål de er laget for, slettes fra våre systemer. Informasjon slettes også på oppfordring ved å kontakte vårt kundesenter. Se kontaktdetaljer under. Vi vil så langt som mulig imøtekomme en forespørsel om å slette personopplysninger, men vi kan ikke gjøre dette dersom det er tungtveiende grunner for ikke å slette, for eksempel at vi må lagre opplysningene av dokumentasjonshensyn.

Endringer i personvernet

Vi kan gjøre endringer i personvernet fra tid til annen, så gjerne besøk denne siden regelmessig. Hvis vi foretar endringer som vi mener er vesentlige, vil vi informere deg. Hvis du fortsetter å bruke NTECH etter å ha mottatt de oppdaterte endringene i personvernet, har du gitt uttrykk for at du har akseptert endringene.

Kontaktinformasjon

Dersom du har spørsmål eller kommentarer til vår personvernerklæring eller du vil utøve dine rettigheter, kan du ta kontakt med oss slik:

NTECH ALICKAJ
Bryggetorget 11, 0250 Oslo

E-post: post@ntechsolutions.no

Arbeid.

Kontakt.